Povezujemo ljude koji predano i odvažno odluče preuzeti odgovornost za svoj privatni i poslovni život

Povezujemo ljude koji predano i odvažno odluče preuzeti odgovornost za svoj privatni i poslovni život

Circle of Excellence—Krug Izvrsnosti

Gordana Kastrapeli i Mario Grilc

Sinergija njihovog dugogodišnjeg iskustva, rada i kontinuiranog profesionalnog usavršavanja, stvorili su brand koji stvara jedinstvene edukacijske programe, posebno izrađene i prilagođene za svakog pojedinca ili kompaniju. U Krugu izvrsnosti usuđujemo se gledati drugačije, slušati predano, istraživati novo i djelovati na dubljoj razini.

Naš cilj

Širimo svjesnost o osobnoj i društvenoj odgovornosti i razvijamo vještine i znanja za osobni i poslovni napredak uz životni balans koji utječe na pojedinca, organizaciju i u konačnici na opće dobro društva.

Naša misija

Svojim znanjem i motivirajućim pristupom podrška smo pojedincima i kompanijama u razvijanju svojih punih potencijala i ostvarivanju željenih ciljeva.

Naše edukacije

Programi su holistički, lako primjenjivi i potiču vas na proaktivnost, fleksibilnbost, odgovornost i agilnost. Svaki od njih posebno je izrađen i prilagođen potrebama pojedinca ili kompanije.

Naši treneri

Uče, usavršavaju se i razvijaju svaki dan, kako bi bili konkurentni, fleksibilni i kreativni. Kako bi vas motivirali, inspirirali, potaknuli i osnažili. 

Gordana Kastrapeli

senior konzultant/coach

“Još kao dijete, sa nepunih sam 10 godina, na varaždinskoj tržnici s tatom prodavala povrće iz našeg vrta. Puno godina kasnije, stjecajem okolnosti, 10 godina sam uspješno vodila obiteljsku tvrtku. Jako dobro razumijem koliko je važno uspostaviti granicu i ravnotežu između privatnog i poslovnog života. To je temelj kojeg integriram u svaki naš edukacijski program.”

O Gogi

Kada bi Gogu trebalo opisati u jednoj rečenici ona bi glasila: “Gordana je prije svega izvrstan aktivan slušač.” Dođete na coaching, sjednete nasuprot Goge i krenete pričati…Oslobođeno i koncentrirano, bez vremenskog ograničenja i uz onaj sjajan osjećaj da vas netko zaista sluša i da mu je važno što ste tu i o čemu pričate.

Njen fokus na vaš sadržaj je toliko velik da uspije iz vas izvući i ono što niste mislili da znate o sebi, a čuje i ono što niste ni izgovorili.

Uz puno drugih kompetencija, cjeloživotnu edukaciju i neprikosnoveno iskustvo, to ju čini danas jednom od najboljih coaching trenera za osobni i poslovni razvoj u Hrvatskoj.

Obrazovanje
 • Fakultet političkih znanosti, Zagreb (1991.)
 • certificirani trener i coach NLP-a i HNLP-a, International institute for HNLP, Lancaster, PA, USA (2004.)
 • hipnoterapeut i trener hipnoze, International institute for HNLP, Lancaster, PA, USA (2006.)
 • ‘Attention shifting coaching beyond goals’, John Overdurf coaching supervision, Zagreb, Hrvatska (2010.)
 • voditelj Sistemskih konstelacija, SKOLA, Zagreb (2014.)
 • ‘Trance of a Life Time’, coaching supervision, Pheonix, AZ, USA (2014.)
 • asistent trener na ‘Train The Trainer’ treningu, Amsterdam, Holland (2015.)
 • coaching supervision, Atlanta, USA (2016.)
 • ‘Brain based Leadership’, certificirani HNLP i NLP master trener, Atlanta, USA (2018.)
 • Psihoterapijski studij Logoterapije, Viktor Frankl Institut, Beč

Mario Grilc

MBA, senior konzultant/coach

“U plovidbu i svoju suprugu zaljubio sam se u ranim dvadesetim. Barba me naučio da se za plovidbu kroz oluju vježba kada je more mirno, a supruga da tek kad naučimo strukturu i pravila možemo misliti srcem. Obje sam životne lekcije uspješno integrirao u poslovni kontekst i gotovo ih svakodnevno primjenjujem u radu s našim polaznicima.”

O Mariu

Mario je poput elektrane. On proizvodi energiju! 

S obzirom da je proizvede puno više no što je njemu potrebno za egzistencijalne potrebe, sav višak u proizvodnji usmjeren je na polaznike njegovih edukacija.

Mario vas je sposoban na edukacijama držati budnima, fokusiranima i motiviranima bolje od kofeina i Red Bulla. 

Bogato profesionalno iskustvo provedeno u dinamičkim okruženjima unutar kojih je imao brojne prilike graditi kompetencije vođenja i upravljanja različitim timovima kao i kontinuirana edukacija i profesionalno usavršavanje, doveli su Maria do statusa jednog od najboljih coaching trenera za osobni i poslovni razvoj u Hrvatskoj.

Obrazovanje
 • Ekonomski fakultet, Zagreb (1995.)
 • MBA, IEDC, Bled (2007.)
 • PhD kandidat, IEDC, Bled
 • NLP praktičar
 • NLP majstor
 • NLP coach
 • ‘Brain based Leadership’, certificirani NLP trener, Atlanta, USA (2018.)
 • Psihoterapijski studij Logoterapije, Viktor Frankl Institut, Beč

Ana Jadrešin

konzultant/trener

“Još u gimnaziji znala sam da se želim baviti ljudima, pomagati im da kroz osobni rast i razvoj nadrastaju sami sebe. Uvjerila sam se da uvijek, ali baš uvijek postoji put prema naprijed, sve dok postoji i malo volje i motivacije za promjenom.”

O Ani

Anu je nemoguće iznenaditi. Što god vas mučilo već je čula. Neprikosnoveno je uvjerena u mogućnost nadrastanja trenutnih okvira i promjene aktualne paradigme doživljavanja i ponašanja, čak i nakon osam godina provedenih u zatvorskom sustavu.

Životni i profesionalni put do sada ju je vodio prema istraživanju sjenki – tamnih, mračnih i potiskivanih strana ljudske psihe.

Niz godina radeći prvenstveno s nedobrovoljnim klijentima, naprije u sustavu socijalne skrbi na poslovima obiteljsko pravne zaštite i zaštite maloljentika s poremećajima u ponašanju, a potom u zatvorskom sustavu, uvjerila se da uvijek postoji put i da svi imamo mogućnost izbora.

Studij psihologije bio je logičan nastavak njene srednjoškolske želje bavljenja ljudskom psihom, a rad u Krugu izvrsnosti potvrda njenog dosadašnjeg životnog i iskustvenog mota – promjena na bolje uvijek je moguća!

Obrazovanje
 • Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (2002.)
 • četverogodišnja edukacija iz Gestalt terapije (2001.-2005.)
 • niz edukacija iz područja komunikacije s naglaskom na medijaciju i posredovanje u sukobima
 • edukacije o brojnim psihodijagnostičkim postupcima i instrumentima

Područja rada u posljednje 2 godine

Sjedinjene Američke Države
Slovenia
Hrvatska

Srbija

Imate li pitanja ili sugestije za nas?

Pišite nam.

Nazovite nas

095 3651 020

Gotalovečka 8

10000 Zagreb, Hrvatska

radno vrijeme

PON—PET: od 9 do 17h

e-mail